Vel overstået Sommerstævne 2016

Den 27/8 var dagen, hvor vi for anden gang skulle arrangere vores eget stævne på banerne i Rishøj. Det blev en stor succes, vejret var i top, og folk i godt humør (med få undtagelser 😜).  Køkkenfolkene, Birgit og fru Nielsen, havde igen i år sørget for en fantastisk forplejning, overdådigt morgenbord og en fantastisk frokost. Det var kanon og ingen manglede noget... Nogen valgte endda at spise direkte fra gulvet, så god var frokosten (Nini)... 

Øl og vand og diverse salg blev suverænt styret af Ivan, og kineserne blev udsolgt på ingen tid. 
 
I år havde vi arrangeret grisespil i mellem kampene, og det stod Nini, Katrine og Anne for. Dette endte ud i en mindre succes, med over 1400 kr i overskud, og dette går ubeskåret til ungdomspillerne. Nævnes skal Sara, vores yngste medlem, som imellem kampene gik og hjalp til, hvor hun kunne, blandt andet med opfyldning af øl, vand og diverse.
Ulla, med den suveræne styring af kampene, kørte virkelig på skinner, på trods af at vi kørte med 2 puljer.
 
Spillet blev afviklet i to puljer med afsluttende finaler, hvor mange blev og så på, og var for mig hovedformålet med finalekampe. Top 4 skal også nævnes: Benny og Klaus fra Nordfalster blev nr. 1, Svend og Skovl fra Torpgården nr. 2, John og Tina fra Torpgården nr. 3, og på en fjerdeplads Kim og Yvonne fra Stokkemarke - stort tillykke til jer.
 
Desuden var præmier til Calle/Rye (6), Pia/Søren (8), Ulla/Ronni (11), Flemming/Nini (12), Alex/Anne (14) og Mads/Peder (16) så i alt 8 Torpgårds par i top 16 ud af 42 hold - imponerende flot. 
 
Jeg vil godt takke alle for at vi kunne køre et stævne af den størrelse hvor alt kørte på skinner fra start til slut. Stor tak til Ivan, som kom udefra og virkelig ydede en stor hjæjp og indsats. Stor tak til Rishøj for lån af baner og klubhus, og allerede nu har vi fået lov at låne igen til næste år.
I øvrigt en stor tak til CLAAS og til vindonationerne for præmiesponsoraterne. 
 
Til slut; Torpgårdens Petanqueklubs medlemmer - vi sparker fandeme røv!!!
 
Skrevet af stævneleder Mads og renskrevet af Nini.
 
Se flere billeder fra stævnet her Sommerstævne 2016