Flotte placeringer for vores juniorer ved DM 2016 i Middelfart

Til DM i Middelfart var vi i alt 16 spillere der var draget afsted, til vores første DM , det blev en tur med blandede resultater nok meget forventet, da man kunne mærke at de modstandere man mødte ikke var der for sjov , sådan skal det osse være til et DM.

Seniorerne var i de fleste kampe oppe mod hård modstand og de sejre vi fik var mod spillere som alle spiller 2 til 3 rækker højerere end vi selv gør, så hver en sejr var en sejr som vi kun kan være stolte af.

I Junior-rækken var det anderledes, her var sejrene i overflod og pigerne gled ind i deres makkerskaber og bidrog med godt spil og efterlod et godt solidt indtryk. Om lørdagen i triplel var begge helt med fremme hvor først de sidste kampe blev afgørende for placeringerne med en sølv og bronze medalje, flot og respektfuld...

Om søndagen var det så double og her gik det endnu bedre med guld og sølv til følge - vanvittigt flot - vi har to spillere med til junior DM for første gang og de kommer hjem med 4 medaljer ud af 4 mulige det er bare mere end sejt. Udover de 4 medaljer og det gode spil var noget af det der gjorde mig mest glad og stolt, måden de agerede på i deres makkerskaber Katrine ved, med sit stille gemyt hele tiden at være ved sin makkers  side og give en god opbakning. Nini's præstation i de sidste 2 kampe var uovertruffen, hendes makker var desværre stået mental af, men lige til sidste kugle var kastet blev hun ved med at peptalke ham, den moral var lige til guld og lærerigt for mange af os andre - respekt..

Og stor tillykke til jer begge med resultaterne og stor tak for den måde i repræsenterede vores klub på og stor tak til alle fra klubben der deltog for en fin tur // Mads

 

 

Lidt billeder fra et vel overstået DM 2016 i Middelfart.