14-September-2017

Vintertræning 2017/2018

Fra d 3/10 til d 1/3 har vi lejet 2 baner hver onsdag i Starmasters Hallen , Solrød i tidsrummet 18.30 - 21.00
Det er gratis for alle medlemmer .. opslag kommer før hver onsdag , skriv venligst om i kommer eller ej af hensyn til samkørslen ...

14-September-2017

Torpgården 1 ender som nr 1 i Pulje 6 i Regoionalen

Lørdag d. 13/8, skulle Torpgårdens Petanqueklub hold 1 spille de afgørende kampe i pulje 6, om at komme med i oprykningsspillet. Vi lå før den sidste spilomgang som nummer 1 á point med Høng.

Vi tog spændte og optimistiske afsted mod Næstelsø, hvor den afgørende spillerunde skulle finde sted. Det blev en spændende og nervøs dag. 1 kamp var, i vores øjne, den værste konkurrent, nemlig Næstelsø. Efter 1. runde førte vi 2 - 1, men i anden runde fik vi kollektive gummiben, og tabte alle 3 kampe og samlet endte den 4 - 2 til Næstelsø. Dermed havde vi sat os selv under maksimalt pres. Vi SKULLE vinde sidste kamp, og samtidig måtte Nordfalster ikke få de maksimale 6 point denne dag. Vi fik hjælp fra Slagelse, der vandt over Nordfalster, og dermed kunne vi igen selv afgøre, om vi ville med i oprykningsspillet. Vi mødte Høng og igen førte vi 2 - 1 efter første runde. I anden runde vandt singlen hurtigt sin kamp, og dette førte til, at triplerne skulle hive mindst én sejr hjem - og det gjorde de. Det endte med en sejr på 4 - 2.

Resultaterne resten af dagen gjorde, at vi blev nummer 1 i puljen.

Flot resultat i vores første sæson med turneringspetanque. Til sidst en kæmpe tak for den holdånd, der blev vist på dagen, da jeg blev nødt til at ofre en spiller, som ellers var lovet at skulle spille. Jeg turde simpelthen ikke ændre på konstellationerne til anden runde. Stor respekt til Alex, for den måde han tog den besked på. VI VANDT!

Alt dette har medført, at vi skal spille oprykningskampe den 10/9 og 11/9. Vi håber, at så mange som muligt har lyst til at at tage med ud, og se os spille de afgørende kampe om en oprykning.

Billede følger senere....

Medlem af Dansk Petanque Forbund

18-Marts-2016

Torpgaardens Petanqueklub er nu medlem af Dansk Petanque Forbund

  • "Referat" fra Klubmesterskaberne

    Dagen startede kl 8.30 med et overdådigt morgenmads mekka hvor 17 medlemmer spiste sig klar til en lang våd dag.

    I regn og rusk blev mesterskabet afviklet med godt humør, det var et dejligt jævnbyrdigt mesterskab, hvor top 4 først blev afgjort i sidste kamp.

  • Efter en masse gode kampe under svære vilkår blev mesterskabet afgjort og under aftensmaden blev placeringerne offentliggjort og det endte med en ny klubmester i Skovlen med 4 vundne og plus 15, nr 2 Henrik med 4 vundne og plus 14, nr 3 John med 4 vundne og plus 10, nr 4 blev Buller med 4 vundne og plus 4,

  • rosinen i pølseenden blev Nini med en sejr og minus 16, nr 15 Kim 1 vundet og minus 15, så også der meget lige til sidst blev årets spiller, Ulla for sit store utrættelige arbejde, fortjent valgt og kåret.

    Pbv Mads

Torpgårdens Klubmesterskaber

29-August-2015

De interne klubmesterskaber afholdes 5. september med følgende program: